top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıYücel Özel

Loupedeck CT Editing Konsolu

Güncelleme tarihi: 11 Nis 2020

Düzenlemenizi yükseltin ve yaratıcılığınızı özgürleştirin

Günümüzde fotoğraf ve video düzenleme araçları için kullandığımız yazılımların arayüzleri gün geçtikçe detaylanıp güçleniyor. Bir çoğumuz bu arayüzlere alışmak için belli bir mesai harcamak zorunda kalıyoruz.

Bu yazılımları kişiselleştirilmiş bir donanım ile birlikte kullanmak için , Loupedeck Ctreative Tools modelini üretti.

Eğer profesyonel bir retoucher veya video editörü iseniz. Loupedeck CT sizin işlerinizi hızlandırmak için kompak taşıması kolay ve dokunmatik arayüzü ile kişilleştirme evreninizde yenilikçi bir yaklaşım sunmuş.




Loupedeck CT kutudan kullanıma hazır halde tak kullan olarak çıkıyor.İlk olarak şık ve modern tasarımı ile dikkat çeken Loupdeck CT kompak ve taşınabilir yapısı mobilite açısından avantajlı görünüyor.

Cihazı 5 ana başlıkla incelemek gerekirse.

Özelleştirilebilir Çalışma Alanı

Zaman Kazan , Organize ol, ve iş akışını hızlandır.

Loupedeck CT düzenleme işlemleri için hazır ayar hafıza setleri ile birlikte geliyor.Elbette hazır ayarların dışında kendi preset sheetlerinizi yaratabilir veya hazır ayarları bozup kendinize uygun setler yazabilirsiniz. Kişiselleştirilebilir döndürülebilir potlar ve renk koordinatları ve dokunmatik dial ile hassas duyarlı bir çözünürlükte tepki alabiliyorsunuz.

Hassas Kontrol

Yaptığınız her değişikliği dokunsal bir hassasiyeti olan dial ile değiştirin.Her parametreyi tek elle kontrol edebiliyor olmak işinize olan kontrolüde arttırıyor.



Kaliteli Gövde Yapısı

Loupedeck CT premium düzenleme deneyimini ve dizaynını her şekilde taşıyor. Yüksek kaliteli aliminyum gövde ve kontrol dialları LED arka aydınlatmalı ve dokunmatik butonları ile sizin için en kaliteli eklemlenebilir bir workstation olabilir.


Taşınabilirlik

Eğer taşınabilirlik ve portatiflik sizin için önemliyse bu cihaz tam size göre. Loupedeck CT çıkarılabilir USB kablosu ile götürmek istediğiniz her yere rahatça taşınabiliyor.

Esneklik

Cihaz üzerindeki araçları ve fonksiyonları yazılım ile en tutarlı şekilde çalışacak şekilde uyarlanmış. Loupedeck CT işletim sisteminizle ve yazılımınızla uyumlu ve yardımcı olacak şekilde tasarlanmış. Nerede isterseniz orada çalışın ve işlerinizi düzenleyin.





74 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page