top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıYücel Özel

Kessler KillShock Recon - 1/5 ölçekli 4 çeker Camera Buggy

Kessler KillShock Recon yeni 1/5 ölçekte 4 çeker radyo kontrollü bir kamera arabası.

Platformu vibrasyonları izole edecek şekilde tasarlanmış ve iki versiyonu var. Standart ve Pro


Image credit:Kessler Crane


Kessler'dan son yıllarda çıkardıkları kullanışlı ve inovatif bir çok ürün gördük. Son zamanlarda film yapımcıları için duyurduklar Mag Max 3A system uygun fiyatlı DeWalt bataryaları duyurdu ayrıca KillShock ATP bicycle bisiklet bağlantı aparatını tanıttı.

Şimdi de sırada Kessler KillShock Recon 1/5 RC kontrol Kamera Buggy var.


Kessler KillShock Recon yukarda belirttiğimiz gibi 4 çeker RC kontrol ve 1/5 ölçekli vibrasyon önleyicili bir kamera Buggy si.KillShock Recon'un üstünde KillShock ATP ve KillShock ATP Isolator ile titreşimleri en aza indiriyor.


Dingil mesafesi ise Losi DBXL-E V2 RC buggy si baz alınarak yapılmış.Kessler bu platformu yeni yaylar ve ağır yük takviyeleri ile yeniden bir şok kulesi modifiyelemiş.Birkaç önemli bileşenin dışında bazı parçaların konumları yeniden yapılandırılmış ve stok gövde üzerindeki spoyler kaldırılmış.LED ışıklandırmalar gece görüşü için ön tarafa taşınmış.


image Credit: Kessler

The KillShock Recon buggy nin en yüksek hızı yaklaşık olarak 80km/h fakat Kessler üzerinde ekipmanla hareket eden cihazın bu hızlara çıkmasını tavsiye etmiyor.Kessler'in belirttiği gibi, KillShock Recon profesyonel bir araçtır ve büyük RC arabası deneyimi olan profesyoneller tarafından kullanılmalıdır.

KillShock Recon'un montaj plakası değiştirilebilir şok modüllerine sahip,değişen yükler ve uygulamalar için kullanılabilir.Cihazın montaj plakası , DJI, MoVİ ,DJI universal, Ronin-s bir çok gimbalın monte edilebilmesi içinu ygundur. 1/4 , 3/8 ,V-mount ,Gold mount gibi standartlarının rahatlıkla bağlanabileceği özellikte vida delikleri var.


image Credit: Kessler

Montaj plakasının ronin 2 ve MoVİ için öne ortaya veya arkaya oryente edilebiliyor.KillShock Recon modülleri birden fazla güçte (Blue Light Duty, Red Standard Duty, Black Heavy Duty, and Matte Black Extreme Heavy Duty) gelir ve ayarlanmış bir taşıma yükü elde etmek için karıştırılabilir ve eşleştirilebilir.

KillShock Recon, kompakt bir sinema kamerası ve prime lensli bir MoVi Pro veya DJI Ronin 2 ile kullanılması önerilen kombinasyon olan özel Kırmızı / Siyah / Kırmızı kablo yapılandırmasında 6x adet modülleri ile birlikte geliyor.



image Credit: Kessler

Kessler KillShock Recon arabası, Standard ve Pro olmak üzere iki versiyonda geliyor.

  • Recon Standard, LiPo 14.8V 4S piller (dahil değildir) ile çalışır ve Stok 160A ESC (elektronik hız kontrol cihazı) stokuna sahiptir

  • Recon Pro, Kessler için özel olarak geliştirilmiş, önceden kurulmuş bir Ignite Digi TB50 Recon Pil Plakası Kiti içerir (pil içermez). Bu seçenek, KillShock Recon Pro'nun 4S pillerden önemli ölçüde daha uzun çalışma süreleri sunan paralel olarak çalışan iki DJI TB50 (örneğin DJI Inspire'den bilinir) pille çalışmasını sağlar. Ayrıca, uyumluluk nedeniyle stok ESC'nin 160AMP Dynamite Fuze ESC ile değiştirildi.

Teknik Özellikleri

  • Uzunluk: 34 ″ (86,36 cm)

  • Genişlik: 49,53 cm (19,5 inç)

  • KillShock mounting plate yerden yüksekliği :9.25” (23.50 cm)

  • Yerden yükseklik: 8,13 cm

  • Dingil mesafesi: 55,25 cm (21.75 ”)

  • Lastik Çapı: 19,56 cm (7.7 ”)

  • Aküsüz ağırlık: 14,97 kg

  • En yüksek hız: yüke göre değişir, stok arabası en yüksek hızı 50mph (80.47 kmph), beklenen en yüksek hız daha büyük bir gimbal ve kamera paketi ile yaklaşık 25-40mph (32-64 kmph) arasında düşecektir.

Recon Standard sürümü 3.500 $ ve Ignite Digi Kit ile Recon Pro 4.600 $ satıyor. Her iki sürümede Kessler Online mağazasından ulaşabilirsiniz.


Kaynak:www.cinema5d.com

Yazar:JakubHan


41 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page