top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıYücel Özel

Kolude KD-K1 Hepsi Bir Arada Klavye

Kolude KD-K1 Keyhub yuvarlak köşeli ve scissor-swicth mekanizmalı tuşları olan ve üzerinde bir çok bağlantı portu bulunan hepsi bir arada bir klavye. Üzerinde bulunan portlar ise USB 3.0 hub'ı , SD ve Micro SD kart okuyucu ve bir HDMI portu bulunuyor. Kickstarter üzerinde 5 Mart 2020 'ye kadar destek toplayacak olan ürün Haziran ayında satılabiliyor olmayı hedefliyor.


Image Credit: Kolude

Kolude çin menşeili bir firma ve genellikle Apple aksesuarları üretmeye odaklanmış.Yeni ürünleri Kolude KD-1 Keyhub hepsi bir arada bir bilgisayar klavyesi ve Kickstarter üzerinde tanıtıldı.12 saat içersinde 1000 destekçi ile 136.000$ topladı. Ve proje 5 Mart 2020 de sona erdi.


Klavye tuş mekaniğine baktığımız zaman firmanın makas mekaniği diye isimlendirdiği bir mekanizma ve yuvarlatılmış tuş tasarımı ile geliyor.


The Kolude Keyboard Hub USB-C data portu barındıtıyor ve ayrıca USB-C PD şarj portu 18-100W arası uyumlu bir şekilde çalışıyor. 3 adet USB-A 3.0 ve bir adet USB-A 2.0 arayüzü ile çalışan port üzerinde SD ve Mikro SD kart okuyucu ile 4K/30Hz destekli bir HDMI portu bulnuyor.



Video Credit:Kolude

Image Credit:Kolude

Kolude Keyhub düzeni İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Rusça, Tayvanca / Hong Kong Cangjie, Japonca, Rusça, Arapça, Portekizce ve Korece dillerini desteklemektedir.


Teknik Özellikler:

  • HDMI 2.0 4K/30Hz UHD video output

  • 3x USB 3.0, 1x USB 2.0

  • SD and MicroSD memory cards up to 1TB

  • USB-C Host, data transfer mainly (doesn’t support video transfer)

  • USB-C PD charging only (supports 100W)

  • Colors: SpaceGray, Silver

  • Materials: aluminum housing, plastic inner bones, plastic keycaps


Image Credit:Kolude

Kullanıcılar farklı renkler ve klavye dili düzenleri arasından seçim yapabilir. Her Keyhub'da ücretsiz bir USB Type-C kablosu bulunur. Sevkiyatın Haziran 2020'de başlaması bekleniyor. Görünüşe göre şirket ürünün gelişimini zaten bitirdi ve üretime başlamak üzereler.


Klavye'nin satış fiyatı 170$ ve dünyanın her yerine kargo ücreti 15$ olacak.

Firma haziran 2020 'de satışa sunulması beklenen klavyeyi üretime hazır olduklarını belirtmiş.


Kaynak: www.cinema5d.com , Kolude


88 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page